Reasons Behind May 2019 Bitcoin Btc Price Surge

Каква е прогнозата за цената на Биткой през 2020 г.?

Всички биткойн бикове са готови, тъй като третото халвинг събитие, ще се състои след няколко дни. Това събитие ще намали наградата за копачите от 12,50 на 6,25 BTC. Крипто пространството гледа на това като голям обрат към по-добро. Изпълнителният директор на BitMex Артур Хейс прояви оптимизъм, тъй като каза, че биткойн ще падне доста по-ниско, преди да се върне обратно до $ 20 000. С наближаването на събитието, крипто пространството се зарежда с ентусиазъм. Том Лий от Fundstrat каза, че биткойн може да достигне цена от 40 000 долара до края на 2020 г. Лий винаги е много гласовит и показва интереса си към биткойн. Той заявява, че биткойн може да даде огромни печалби след халвинга, който е планиран да бъде през май 2020 г.

Bitcoin е единствената криптовалута, получила подкрепа и се приема за разплащане в световен мащаб. BTC беше приет, дори от някой организации. Постигат се нови основни етапи като биткойн хеш скорост, достигаща най-високото ниво от 62 квинтилиона в секунда.

В момента Bitcoin (BTC) се търгува на цена от около $ 8,700.41 USD. Пазарната капитализация на биткойн е 148 656 211 211 долара, като в момента циркулират 18 351 687 BTC. Диаграмата за движение на цените за 24 часа показва, че се търгува BTC на стойност 38 814 862 388 долара.

Нека да разгледаме известните прогнози за Биткойн:

№1 Том Лий

Том Лий, бивш главен стратег на акции JP Morgan, съосновател и ръководител на научните изследвания на Fundstrat, смята, че след халвинг събитието, което се очаква да се случи през май 2020 г., Bitcoin може да осигури 100% възвръщаемост на своите инвеститори през 2020 г. Наскоро той прогнозира краткосрочния потенциал на Биткойн, докато говори в Yahoo Finance, където каза, че BTC може да достигне най-високата цена от 27 000 долара до лятото 2020 г.

№2 Фран Страйнар

Фран Страйнар предлага много оптимистична прогноза, където смята, че BTC може да достигне 200 000 долара до януари 2021 г. Той смята, че скоростта на приемане е пряко пропорционална на увеличението на цените.

№3 Боби Ли

Боби Ли е главен изпълнителен директор на първата борса в Китай – BTCC. Преди време той заяви, че ще отнеме 20 години, докато BTC достигне 1 милион долара. Сега прогнозата му напълно се промени. Ли твърди, че биткойн може да се покачи до 333 000 долара в края на 2020 г., а след това да спадне до 41 000 долара. Той повтори, че пазарната капитализация може да достигне 7 трилиона долара, което може да надмине пазарната капитализация на златото. Също така Ли спомена, че биткойн ще доведе до ценова стабилност и глобална ликвидност през следващите години.

Ще се покачи ли цената на биткойн?

Биткойн се представя доста добре и наскоро се настрои за бичи пазар. Сега търговците и инвеститорите са в състояние, в което се опитват да използват максимално биковете. Колкото повече BTC се търгува, толкова по-висока е цената му. Освен това, както знаем, биткойните са само 21 милиона, а 17 милиона вече са добити, което със сигурност ще увеличи стойността му. Няколко държави като САЩ, Япония и Южна Корея проявяват изключителна готовност за интегриране на биткойн и други криптовалути във финансовите си системи чрез създаване на регулирани пазари, които могат да функционират свободно и сигурно.

Ние вярваме, че до края на 2020 г. цената на биткойн ще се покачи.

Сподели: