ethereum-g5e29f49d5_1280

Crypto.com изпрати 400 милиона долара на грешна сметка

Crypto.com си призна за още една голяма грешна трансакция. Борсата е изпратила 320 000 Ethereum (около 416 милиона долара) на друга борса, Gate.io. Това се е случило преди три седмици, като в публикация в Twitter Главният изпълнителен директор на компанията, Крис Марзалек, споделя, че средствата са били предназначени за някой от офлайн портфейлите ѝ, но вместо това са се озовали в корпоративния ѝ акаунт в Gate.io.

Всичко това се случва след като Марзалек сподели публично адреси на офлайн портфейли на компанията с цел постигането на по-високо ниво на прозрачност за дейността си. След прглед на трансакциите на Crypto.com, потребител с името Конър Гроган е открил, че борсата е изпратила 320 000 Ethereum към Gate.io на 21 октомври.

Цялата сума е била възстановена седмица по-късно, 285 000 Ethereum в един портфейл, а останалите 35 000 Ethereum в друг. Gate.io също сподели, че процедурата по връщане е започнала след като е установено, че става дума за оперативна грешка.

Припомняме, че през август Crypto.com даден на потребител 7.2 милиона долара вместо 68 долара, като сега го съди, за да си върне средствата.

Сподели: