web-3967926_640

Най-добрите технологични подаръци, които можем да направим

Коледните и новогодишните празници отминаха, но това съвсем не означава, че и подаръците са свършили! Дори напротив, тъкмо сега, през януари, подаръците без повод биха били още по-изненадващи и стоплящи сърцето. А какво по-хубаво от някоя технологична джаджа, която да улесни живота?

Ето няколко идеи за модерни решения, които са и практически полезни.

Абонамент за хостинг

Това е една нестандартна, но много интересна идея. В случай, че човек има близък, който разработва и поддържа уебсайтове за своя бизнес, хостингът може да бъде нещо много важно. Лесно е да се направи такъв подарък, като се прочетат в интернет отзиви за най-добрите доставчици на такива услуги.

Често пъти потребителите могат да попаднат и на промо код СуперХостинг – ето това се нарича добра сделка!

Робот прахосмукачка

Това е едно наистина страхотно решение за дома. Обикновено хората нямат време да почистват пода ежедневно, а той се замърсява бързо и лесно, особено в голям град, където въздухът е по-прашен. Ако в дома има деца, мръсотията е дори рискове за здравето, така че роботът прахосмукачка може да помогне много на цялото семейство.

Използването му е изключително лесно, като може да се настройва от телефона чрез приложение. Кой не би искал да има домашен помощник, който чисти пода ежедневно, сам и без никакви грижи?

Професионални слушалки

Слушалките в днешно време са неизменна част от ежедневието ни, независимо дали говорим за музика в градския транспорт или важен разговор в офиса. Те са приспособление, което ни помага както да се свързваме със света, така и да се изолираме от него – и всеки го има в чантата или в джоба на якето си.

Когато обаче човек използва слушалки, той трябва да бъде сигурен в техните произход и качество. Това е много важно, защото един некачествен продукт може много да навреди както на слуха, така и на цялото мозъчно здраве. Чифт маркови слушалки са повече от чудесен подарък.

Умен часовник

Умните часовници стават все по-популярни и има причина за това. Те разполагат с цяла гама предимства, едно от друго по-впечатляващи. Ако потребителят носи такова устройство на китката си, няма нужда да вади телефона си от чантата или джоба всеки път, когато нещо му потрябва.

Смарт часовниците ни позволяват да водим разговори, да четем имейли, да виждаме всички важни известия, да слушаме музика и други. Сред най-хубавите неща е, че тези устройства обикновено са снабдени с функции за отчитане на редица телесни показатели, така че това е още един полезен начин за проследяване и поддържане на доброто здраве.

Умна чаша

На пазара вече се предлагат и умни чаши, които поддържат температурата на напитката точно такава, каквато потребителят я желае. Без повече студени кафета, без повече изгарящи небцето напитки. Звучи страхотно, нали?

Електрическо одеяло

Това е нещо, много полезно за студените зимни вечери, когато човек иска бързо да се стопли. Макар да не е кой знае колко високотехнологична джаджа, електрическото одеяло е подарък, на който е трудно д се устои.

Електрическа четка за зъби

Вече почти всеки използва електрическа четка за зъби, тъй като тя превъзхожда класическата многократно и по всички параграфи. Много хора дори споделят, че след като забравят електрическия си уред по време на пътуване, например, и се наложи да измият зъбите си с обикновена четка, чувстват устата си все още мръсна. И нищо чудно, защото почистването между двата начина е просто несравнимо.

Това е наистина добър подарък, защото здравето на зъбите има критично важно значение за всеки един човек. Лошата устна хигиена може да причини куп неприятни здравословни проблеми, а не говорим, че лечението на зъбите навсякъде по света е много, много скъпо.

Ето това са няколко не само оригинални, но и доста практични подаръци, които биха зарадвали всеки човек. Гарантирано!

 

Сподели: