shoes-434918_1280

Къде мога бързо да продам колата си?

 

Ако трябва да продадете автомобил и искате това да стане бързо и лесно, без много да се ангажирате с огледи , които да изгубят времето ви и нямате време за срещи, уговорки и пазарене с различни хора от различни градове, има вариант да избегнете всичко това – фирма за продажба и изкупуване на коли. Именно тук можете бързо и с улеснени процедури да продадете колата си.

Процедурата е следната: изпращате снимки и информация за автомобила, който продавате и от фирмата ще ви дадат оферта. Получавате парите си веднага без досадни огледи и прегледи в сервизи, улеснени са и процедурите при прехвърляне на документи при нотариус.

Професионалистите изкупуват коли, които са в движение и в добро състояние без технически проблеми, като изключение правят автомобили, с година на производство 2010 г., но разбира се, те също не трябва да са с прекалено много дефекти. Колите трябва да са регистрирани, може и внос, но трябва да имат пълния набор редовни документи, да имат платен годишен данък и да не са под запор и със свалени номера. Целта на такива фирми е след закупуването на автомобил, той да бъде продаден и именно заради това не се изкупуват коли за скрап, за части, ударени, с проблеми с документите, запори, бракувани.

Професионална фирма изкупува превозни средства при възможно на-добрите и изгодни условия и в същото време улеснява целия процес на покупко-продажба, включително и в частта с комуникацията с различните органи и администрации, които я касаят.

Пазарът на автомобили втора ръка у нас е динамичен и се развива бързо, затова и можете лесно да откриете добри оферти като нашата и да се възползвате от ситуацията, да смените колата си с по-нова и то при добра цена. Можете да разчитате на нашия професионализъм и няма да съжалявате, защото имаме богат опит и служителите ни са висококвалифицирани в тази област. Не се колебайте, потърсете ни на izkupuvame.com.

 

Сподели: