Bull Altcoin

Двa алткойнa преминаха в бича тенденция

През последните три седмици Siacoin (SC) нарастна и вече достигна важното ниво на съпротива от 44 сатоши. Преминаването на това ниво, ще потвърди началото на дългосрочен бичи тренд.

Lisk (LSK) премина през краткосрочни и дългосрочни линии на низходящ тренд.

Siacoin (SC)

Седмичната диаграма показва, че SC започна дългосрочен възходящ тренд, който бе потвърден в началото на май, когато котировките надхвърлиха средната 50-седмична подвижна средна стойност, а седмичната RSI се повиши над 50.

Сега монетата е изправена пред силно ниво на съпротива от 44 сатоши, където също преминава 100-седмична подвижна средна стойност. Пробивът на тази зона може да доведе до ускоряване на бичата инерция и да покачи цената на монетата до 70 сатоши.

Търговецът на криптовалути @DTCCryptotrading показва значението на тази зона на съпротива, и според него пробивът на тази бариера ще провокира по-бързо покачване на котировките.

Дневната диаграма показва, че цената вече е надвишавала максимума от 36 сатоши през февруари, като се е сформирал „златен кръст“.

По този начин няма причина да се смята, че монетата няма да успее да премине дългосрочната съпротива на ниво 44 сатоши.

Lisk (LSK)

LSK следва линията на низходяща съпротива от 10 февруари, но на 4 юни направи своя пробив. Оттогава монетата е отстъпила, но получава подкрепа от 200-дневната средна стойност, започвайки нова вълна на растеж.

Най-близката съпротива се намира на 14 000, а след това на 16 600 сатоши.

В часовата диаграма LSK има по-кратко съпротивление при прилични обеми на търговия, което предполага по-нататъшно покачване във възходяща посока.

При преминаване на подкрепата от 12 500 сатоши се счита, че монетата е в бичи тренд.

ВНИМАНИЕ!!!

Тези прогнози са само с информативна цел.

CryptoX.bg не носи отговорност за вашите инвестиции.

Сподели: