How To Buy Watches With Bitcoin Timebox (1)

Можем ли да купуваме ръчни часовници с криптовалути?

Има такива, които казват, че часовниците са новите биткойни и определено е разбираемо, че някой би искал да продаде част от криптовалутата си за нещо с осезаема стойност като луксозен часовник. Ако луксозните часовници са новите биткойни, тогава как да закупите луксозни часовници с вашите биткойни и други криптовалути?

Неща, които е добре да обмислите, преди да закупите луксозен часовник онлайн, използвайки Bitcoin или друга криптовалута:

Проучете с кого правите бизнес, преди да направите покупка. Има няколко стартъп уебсайта, които са само за луксозни бутикови продукти, в можете да пазарувате с биткойни. Те налагат посланието за марка, ориентирано към криптовалутата. Като валутата, която тези доставчици приемат като плащане, не трябва да бъде само определена критопвалута.

Докато някои сайтове може да са готови да приемат биткойн при покупката на луксозен часовник, те могат да не притежават необходимия опит, когато става въпрос за снабдяване на часовници от висок клас от надеждни оторизирани дилъри. Осигуряване на добро потребителско обслужване преди продажбата и следпродажбения сервиз, трябва да отговаря на очакванията на взискателните купувачи.

Такъв пример за иновативен онлайн магазин на българския пазар е www.Timebox.bg, където можете да откриете дизайнерски ръчни часовници на изгодни цени.

Уверете се, че ви устройват техните условия и се свържете с тях, преди да направите поръчката си, за да сте сигурни, че часовниците са налични и ако не са, какъв е срокът за изпращане на вашата поръчка.

Имайки предвид нестабилността на криптовалутите, имат ли тези нови уебсайтове достатъчно силен бизнес модел, за да издържат на изпитанието на времето? Те са отворени за бизнес днес, но сигурни ли са, че ще продължат да работят, да речем след пет години?

Има ли някой от тях достатъчно отзиви, за да предостави на купувачите надеждна обратна връзка с клиентите, за да помогне на потребителите да решат коя марка е подходяща?

Вижте още: Препоръки при избор на мъжки часовник

Докато старомодният начин беше да се купуват злато или бижута, един по-нов начин за това е да се купуват материални стоки, които могат да поддържат значителен процент от първоначалната му стойност, като например купуване на часовници Rolex с биткойн, тази марка има тенденция да има най-високата средна препродажба стойност в сравнение с всяка друга изискана марка луксозни часовници.

Това включва и някои от най-добрите марки като часовници Patek Philippe, които често се превръщат в едни от най-търсените часовници с колекционери. За мъжете часовниците са най-често срещаната форма на бижута, които се носят. Тежките бижута като гривни обикновено са богати на благородни метали като злато и затова не е изненадващо, че мъжете предпочитат да купуват златни часовници пред златни бижута с биткойните, които се опитват да разкарат.

Сподели: