soccer-5052399_1920

Защо да изберем Betfair 

5Bet.eu е най-голямата платформа на българския пазар, която ви дава възможност да слеите и да наблюдавате отблизо спортни събития, които представляват интерес за вас. Платформата събира на едно място всички сайтове за букмейкъри, като им дава възможност на кратко да представят най-доброто от себе си.

 

От своя страна, в 5Bet.eu ще можете вие сами да сравните отделните букмейкъри и техните условия за залагане, валутите, с които работят, а също така и лекотата, с която се ползват техните платформи от потребителите.

 

5Bet.eu предлага много повече от една обикновена база за сравнение. Тук можете да се обучите в това да разпознавате по-внимателно и по-лесно печелившите възможности, тъй като 5Bet.eu предлага обучение на своите потребители. Така ще имате възможността да развиете своите стратегии, да научите кои са капаните, на които хората най-често се поддават, къде бъркат и как да избегнете всичко това.

 

Разбира се, тук можете да изберете повече от един букмейкър, където да си откриете сметка. Това е не само възможност, но всъщност е дори препоръчително, тъй като при даден спорт може да срещнете затруднения в платформата на един букмейкър, н всичко да върви с лекота при друг.

Защо да изберем Betfair

Основан през 2000 година в Англия, днес Betfair е най-голямата спортна борса в света, а възможностите там са на практика неограничени. Ако сте любители на спортните залагания, тук можете да намерите абсолютно всеки спорт, който представлява интерес за вас.

 

Betfair предлага възможността да се регистрирате само в рамките на няколко минути, изпълнявайки малко на брой съвсем елементарни стъпки. Веднъж регистрирани, ще имате възможност да гледате на живо измежду огромен брой спортни събития, които се случват на момента.

 

Това ще ви даде възможност да бъдете по-точни и да прецените по-добре своите залози, тъй като в реално време спортните събития често търпят неочаквани обрати. Независимо дали сте любители на фубола,баскетбола, тениса, конните надбягвания или нещо друго, ще имате уникалната възможност да проследите в реално време това, което се случва.

 

Сред предимствата на Betfair е възможността за по-високи залози, ако разбира се вие проявявате интерес към такива, а това не е изненадващо ако имате по-голям опит и добре развита интуиция в даден спорт.

Сподели: